The Japanese saké bible
著者
書誌事項
The Japanese saké bible
Tuttle, 2020
- タイトル別名
-
The Japanese saké bible : everything you need to know about great saké, with tasting notes and scores for over 100 top brands
The Japanese sake bible
並立書誌 全1件
大学図書館所蔵 全3件
  青森
  岩手
  宮城
  秋田
  山形
  福島
  茨城
  栃木
  群馬
  埼玉
  千葉
  東京
  神奈川
  新潟
  富山
  石川
  福井
  山梨
  長野
  岐阜
  静岡
  愛知
  三重
  滋賀
  京都
  大阪
  兵庫
  奈良
  和歌山
  鳥取
  島根
  岡山
  広島
  山口
  徳島
  香川
  愛媛
  高知
  福岡
  佐賀
  長崎
  熊本
  大分
  宮崎
  鹿児島
  沖縄
  韓国
  中国
  タイ
  イギリス
  ドイツ
  スイス
  フランス
  ベルギー
  オランダ
  スウェーデン
  ノルウェー
  アメリカ
注記
Publisher on back cover: チャールズ・イー・タトル出版
Includes index
内容説明・目次
内容説明
日本酒の種類、醸造法、歴史を解説する日本酒ガイドブック。
目次
- 1 SAKE:JAPAN’S NATIONAL BEVERAGE
- 2 THE TEN THOUSAND METHODS:HOW GREAT SAKE IS MADE
- 3 THE FIVE ESSENTIAL INGREDIENTS:RICE,WATER,KOJI,YEAST AND SOIL
- 4 HOW TO ORDER AND ENJOY SAKE:SERVING TEMPERATURES,FLAVOR PROFILES,FOOD PAIRINGS AND MORE
- 5 FROM SACRED BOOTLEG BOOZE TO BIG BUSINESS:A BRIEF HISTORY OF SAKE BREWING
- 6 SAKE GOES INTERNATIONAL:EXPORTS BOOM AND SAKE BREWERIES OPEN WORLDWIDE
- BUYER’S GUIDE REVIEWS AND TASTING NOTES FOR OVER 100 TOP SAKES by Takashi Eguchi
「BOOKデータベース」 より