HITOTEMAのひとてま

Author(s)

    • 谷尻, 直子 タニジリ, ナオコ

Bibliographic Information

HITOTEMAのひとてま

谷尻直子著

主婦の友社, 2021.7

  • 第2幕

Other Title

A TABLE HITOTEMAのひとてま : the art of Japanese home cooking

Title Transcription

HITOTEMA ノ ヒトテマ

Available at  / 2 libraries

Note

英文併記

Description and Table of Contents

Description

東京・渋谷の小さなレストランの「現代版お母さん料理」

Table of Contents

  • 1 First Drinks
  • 2 Raw Seafood Appetizers
  • 3 Small Savory Dishes
  • 4 Main Dishes‐Seafood
  • 5 Main Dishes‐Meat Beef,Pork & Chicken
  • 6 Rice Dishes
  • 7 Soups
  • 8 Desserts
  • The importance of seasoning

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC08023449
  • ISBN
    • 9784074481088
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    engjpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    159p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top