はじめてのサワードゥブレッド : 粉と水だけの自家製酵母で作る

Bibliographic Information

はじめてのサワードゥブレッド : 粉と水だけの自家製酵母で作る

真藤舞衣子著

文化学園文化出版局, 2021.6

Other Title

Sourdough bread

Title Transcription

ハジメテ ノ サワードゥ ブレッド : コナ ト ミズ ダケ ノ ジカセイ コウボ デ ツクル

Available at  / 4 libraries

Note

参考文献: 巻末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • サワードゥを作ってみよう
  • サワードゥブレッドを作ろう
  • 1 シンプルブレッド
  • 2 アレンジブレッド
  • 3 リッチブレッド

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC08028500
  • ISBN
    • 9784579213948
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    87p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top