WASHOKU : Japanese Traditional Food and Food Culture

Bibliographic Information

WASHOKU : Japanese Traditional Food and Food Culture

松本美江著

ナツメ社, 2021.7

Title Transcription

WASHOKU : Japanese Traditional Food and Food Culture

Available at  / 5 libraries

Note

日本語英語併記

Description and Table of Contents

Description

和食と日本の食べ物78点を、日本語・英語の2か国語で紹介。

Table of Contents

  • 1 寿司/刺身
  • 2 丼ぶり/米
  • 3 粉物/麺
  • 4 煮物/蒸し物
  • 5 揚げ物/焼き物
  • 6 発酵食品
  • 7 コース/定食
  • 8 和菓子/果物

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Details

  • NCID
    BC0803120X
  • ISBN
    • 9784816370441
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    engjpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    189p
  • Size
    15cm
  • Classification
  • Subject Headings
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