入院時食事療養と給食経営管理の基礎と実践 : オールカラー

Author(s)

    • 西條, 豪 サイジョウ, タケシ

Bibliographic Information

入院時食事療養と給食経営管理の基礎と実践 : オールカラー

西條豪編著

(Nutrition care, 2021年秋季増刊(通巻176号))

メディカ出版, 2021.9

Title Transcription

ニュウインジ ショクジ リョウヨウ ト キュウショク ケイエイ カンリ ノ キソ ト ジッセン : オール カラー

Available at  / 38 libraries

Note

引用・参考文献あり

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BC09449082
  • ISBN
    • 9784840474801
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    大阪
  • Pages/Volumes
    171p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top