Bibliographic Information

いつもの食材でゆる!ラク〓漢方レシピ213

倉橋利江料理

新星出版社, 2021.9

Other Title

いつもの食材でゆるラク漢方レシピ213

Title Transcription

イツモ ノ ショクザイ デ ユルラク カンポウ レシピ 213

Available at  / 5 libraries

Note

監修: 櫻井大典

Description and Table of Contents

Description

めずらしい材料は一切なし!調理も超カンタン!毎日食べたい!おいしいかんぽうレシピ。

Table of Contents

  • 1 肉のおかず(鶏肉;豚肉 ほか)
  • 2 魚介のおかず(鮭;かじき ほか)
  • 3 野菜のおかず(トマト・ミニトマト;にんじん ほか)
  • 4 卵・豆製品のおかず(卵;うずら卵 ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC09726207
  • ISBN
    • 9784405094116
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    143p
  • Size
    25cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top