4つのソースでごちそうレシピ

Bibliographic Information

4つのソースでごちそうレシピ

上田淳子著

学研プラス, 2021.10

Other Title

4つのソースでごちそうレシピ

Title Transcription

4ツ ノ ソース デ ゴチソウ レシピ

Available at  / 3 libraries

Description and Table of Contents

Description

ソースがあれば、おいしいが簡単にもっと広がる!絶対に失敗しない作り方を教えます!

Table of Contents

  • 1 ホワイトソース—ホワイトソースの作り方(焼く;煮る ほか)
  • 2 トマトソース—トマトソースの作り方(あえる&かける;煮る ほか)
  • 3 ミートソース—ミートソースの作り方(あえる&かける&具にする;焼く ほか)
  • 4 ジェノベーゼソース—ジェノベーゼソースの作り方(かける;揚げる ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC10301566
  • ISBN
    • 9784058016473
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    111p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top