Hershey's 1934 cookbook : revised and expanded with chocolate recipes brought up to date for use in today's kitchen

著者

    • Gaspero, Josh
    • Hershey Foods Corporation

書誌事項

Hershey's 1934 cookbook : revised and expanded with chocolate recipes brought up to date for use in today's kitchen

editor Josh Gaspero

Hershey Foods, c1971

大学図書館所蔵 件 / 1

この図書・雑誌をさがす

注記

Description based on 6th printing

Photographer, Al Gommi

Art director, Gerard Nook

Spiral Binding

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BC10722236
  • LCCN
    72180294
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    [Hershey]
  • ページ数/冊数
    95 p.
  • 大きさ
    23 cm
  • 分類
  • 件名
ページトップへ