手づくりのすすめ

Author(s)

Bibliographic Information

手づくりのすすめ

小玉光子, 八田尚子, 自然食通信編集部編著 ; 宮代一義彫

自然食通信社, 2021.11

増補改訂版

Title Transcription

テズクリ ノ ススメ

Available at  / 10 libraries

Description and Table of Contents

Description

食べもののチカラと先人の知恵がぎっしり詰まったキッチンの強力お助け本。

Table of Contents

  • 春(酒まんじゅう;味噌;コウジ…麹・糀 ほか)
  • 夏(豆腐;梅干;ドレッシング ほか)
  • 秋冬(柿酢;醤油;コンニャク ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC10777486
  • ISBN
    • 9784916110428
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    241p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top