Freezing cooked and prepared foods

著者

    • Owen, Royene F.
    • Chase, Jean T.
    • McGrath, Barbara H.
    • Van Duyne, Frances O.

書誌事項

Freezing cooked and prepared foods

by Royene F. Owen ... [et al.]

(Circular, no. 835)

University of Illinois, College of Agriculture, Extension Service in Agriculture and Home Economics, 1961

大学図書館所蔵 件 / 1

この図書・雑誌をさがす

注記

Cover title

Other authors: Jean T. Chase, Barbara H. McGrath, Frances O. Van Duyne

関連文献: 1件中  1-1を表示

  • Circular

    [University of Illinois Agricultural college and Experiment Station]

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BC11286898
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Urbana
  • ページ数/冊数
    32 p.
  • 大きさ
    23 cm
  • 親書誌ID
ページトップへ