脂溶性栄養素を中心とした食品中成分の生理機能と生活習慣病予防

Bibliographic Information

脂溶性栄養素を中心とした食品中成分の生理機能と生活習慣病予防

藤原葉子[述]

(水産油脂技術懇話会記録, 第37回)

日本水産油脂協会, 2022.2

Title Transcription

シヨウセイ エイヨウソ オ チュウシン ト シタ ショクヒンチュウ セイブン ノ セイリ キノウ ト セイカツ シュウカンビョウ ヨボウ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

令和3年11月18日講演

参考文献: p6

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BC13143461
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    15p
  • Size
    26cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top