内田悟のやさい塾 : 旬野菜の調理技のすべて
Author(s)
Bibliographic Information
内田悟のやさい塾 : 旬野菜の調理技のすべて
KADOKAWA, 2022.3
改訂版
- 春夏
- Title Transcription
-
ウチダ サトル ノ ヤサイジュク : シュンヤサイ ノ チョウリワザ ノ スベテ
Available at / 9 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
初版:メディアファクトリー 2012年刊
Description and Table of Contents
Description
レストラン専門青果店で、野菜を知り尽くした著者が極めた、春夏野菜の新知識・扱い方・調理技を、余すことなく収録!
Table of Contents
- 春に旬を迎える野菜たち(菜の花;根三つ葉;トマト;せり;たけのこ ほか)
- 夏に旬を迎える野菜たち(ピーマン;しょうが;さやいんげん;きゅうり;ズッキーニ ほか)
by "BOOK database"