内田悟のやさい塾 : 旬野菜の調理技のすべて

Bibliographic Information

内田悟のやさい塾 : 旬野菜の調理技のすべて

内田悟著

KADOKAWA, 2022.3

改訂版

  • 春夏

Title Transcription

ウチダ サトル ノ ヤサイジュク : シュンヤサイ ノ チョウリワザ ノ スベテ

Available at  / 9 libraries

Note

初版:メディアファクトリー 2012年刊

Description and Table of Contents

Description

レストラン専門青果店で、野菜を知り尽くした著者が極めた、春夏野菜の新知識・扱い方・調理技を、余すことなく収録!

Table of Contents

  • 春に旬を迎える野菜たち(菜の花;根三つ葉;トマト;せり;たけのこ ほか)
  • 夏に旬を迎える野菜たち(ピーマン;しょうが;さやいんげん;きゅうり;ズッキーニ ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC13480177
  • ISBN
    • 9784046813411
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    223p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top