食品学総論

Author(s)

    • 江頭, 祐嘉合 エガシラ, ユカリ

Bibliographic Information

食品学総論

江頭祐嘉合編著

(栄養管理と生命科学シリーズ : 管理栄養士養成課程)

理工図書, 2022.2

Title Transcription

ショクヒンガク ソウロン

Available at  / 48 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 人間と食品(食べ物)
  • 第2章 食品の分類と食品の成分
  • 第3章 日本食品標準成分表2020年版(八訂)解説
  • 第4章 食品の栄養成分の化学
  • 第5章 食品の嗜好成分と物性
  • 第6章 食品成分の変化と栄養
  • 第7章 食品の機能
  • 第8章 健康・栄養食品の制度

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BC13567719
  • ISBN
    • 9784844609070
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xii, 335p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top