つくってみよう加工食品

Author(s)
    • 仲尾, 玲子 ナカオ, レイコ
    • 中川, 裕子 ナカガワ, ヒロコ
Bibliographic Information

つくってみよう加工食品

仲尾玲子著 ; 中川裕子著

学文社, 2022.4

第8版

Title Transcription

ツクッテ ミヨウ カコウ ショクヒン

Related Bibliography 1 items

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 穀類・芋類・豆類の加工
  • 2 果実・野菜の加工
  • 3 肉の加工
  • 4 水産加工
  • 5 乳類の加工
  • 6 菓子類
  • 7 卵の加工

by "BOOK database"

Details
  • NCID
    BC14106700
  • ISBN
    • 9784762031458
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    6,196p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top