The pharmacology of taste

著者

    • Palmer, R. Kyle
    • Servant, Guy

書誌事項

The pharmacology of taste

R. Kyle Palmer, Guy Servant, editors

(Handbook of experimental pharmacology, 275)

Springer, c2022

大学図書館所蔵 件 / 4

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliographical references

内容説明・目次

内容説明

The Pharmacology of Taste is comprised of contributions by leading scientists from the field of chemosensory research, presented all together in the context of pharmacological principles of receptor function. The chapters cover all levels of scientific inquiry, from molecular and physiological mechanisms underlying taste signaling to its manifestation in overt behavior. The overarching objective of this volume is to inspire the application of concepts and methods of pharmacology to the study of the chemosenses.

「Nielsen BookData」 より

関連文献: 1件中  1-1を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BC14477870
  • ISBN
    • 9783031064494
  • 出版国コード
    sz
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Cham
  • ページ数/冊数
    xii, 351 p.
  • 大きさ
    25 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
ページトップへ