菓子変敗の科学 : 微生物的原因とその制御
Author(s)
Bibliographic Information
菓子変敗の科学 : 微生物的原因とその制御
幸書房, 2022.4
- Other Title
-
Science of confectionery deterioration : causative microorganisms and management
- Title Transcription
-
カシ ヘンパイ ノ カガク : ビセイブツテキ ゲンイン ト ソノ セイギョ
Access to Electronic Resource 2 items
Available at / 49 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献: 各章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 洋菓子の微生物変敗と防止
- 第2章 和菓子の微生物変敗と防止
- 第3章 蒸物菓子の微生物変敗と制御
- 第4章 焼物菓子の微生物による変敗と制御
- 第5章 糖蔵菓子の変敗と制御
- 第6章 パンの微生物変敗と制御
- 第7章 ゼリー菓子および果汁飲料の微生物変敗と制御
- 第8章 餅菓子の微生物変敗と制御
- 第9章 米および小麦粉菓子の微生物変敗と制御
- 第10章 チョコレートの微生物変敗と制御
by "BOOK database"