これ、台所でつくれます。 : 発酵漬物から手打ち麺、ベーコン・チーズまで

Author(s)

Bibliographic Information

これ、台所でつくれます。 : 発酵漬物から手打ち麺、ベーコン・チーズまで

(別冊うかたま)

農山漁村文化協会, 2022.4

Title Transcription

コレ 、 ダイドコロ デ ツクレ マス 。 : ハッコウ ツケモノ カラ テウチ メン 、 ベーコン ・ チーズ マデ

Available at  / 3 libraries

Search this Book/Journal

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BC14495613
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    135 p
  • Size
    26 cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top