The physiology of taste, or, Meditations on transcendental gastronomy

書誌事項

The physiology of taste, or, Meditations on transcendental gastronomy

by Jean Anthelme Brillat-Savarin ; translated and edited by M.F.K. Fisher ; introduction by Bill Buford

(Vintage classics)

Vintage Books, c2009

  • : pbk.

タイトル別名

Physiologie du goût

Physiology of taste

Meditations on transcendental gastronomy

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注記

Orignally published: 1949

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詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BC14814041
  • ISBN
    • 9780307390370
  • LCCN
    2011023547
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 原本言語コード
    fre
  • 出版地
    New York
  • ページ数/冊数
    xiii, 446 p.
  • 大きさ
    21 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
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