Introduction to flavonoids
著者
書誌事項
Introduction to flavonoids
(Chemistry and biochemistry of organic natural products, v. 2)
Harwood Academic, c1998
大学図書館所蔵 全1件
  青森
  岩手
  宮城
  秋田
  山形
  福島
  茨城
  栃木
  群馬
  埼玉
  千葉
  東京
  神奈川
  新潟
  富山
  石川
  福井
  山梨
  長野
  岐阜
  静岡
  愛知
  三重
  滋賀
  京都
  大阪
  兵庫
  奈良
  和歌山
  鳥取
  島根
  岡山
  広島
  山口
  徳島
  香川
  愛媛
  高知
  福岡
  佐賀
  長崎
  熊本
  大分
  宮崎
  鹿児島
  沖縄
  韓国
  中国
  タイ
  イギリス
  ドイツ
  スイス
  フランス
  ベルギー
  オランダ
  スウェーデン
  ノルウェー
  アメリカ
注記
Includes bibliographical references and index
内容説明・目次
内容説明
Offering a wide ranging view of this class of plant pigments, after a brief examination of the history and literature of flavonoids, this book explores structural variation of all subclasses of flavonoids, techniques for isolation, purification and determination of structures, chemical syntheses, biosynthesis and genetics, patterns of distribution in the plant kingdom, and uses. Finally, the function of flavonoids in nature are investigated, as well as ways in which these compounds may have a more direct impact upon the human race.
目次
- Introduction and historical perspective
- structural variation
- occurrence and distribution of flavonoids
- extraction, purification, and identification of flavonoids
- synthesis and interconversions of flavonoids
- biosynthesis and genetics
- flavonoid functions in nature
- human uses of flavonoids.
「Nielsen BookData」 より