冷凍保存&解凍テク : 無駄にしない!おいしく食べ切る!

Bibliographic Information

冷凍保存&解凍テク : 無駄にしない!おいしく食べ切る!

牛尾理恵料理レシピ制作

朝日新聞出版, [2022.7]

Other Title

冷凍保存解凍テク : 無駄にしないおいしく食べ切る

無駄にしない!おいしく食べ切る!冷凍保存&解凍テク

Title Transcription

レイトウ ホゾン&カイトウ テク : ムダ ニ シナイ オイシク タベキル

Available at  / 14 libraries

Note

監修: 鈴木徹

出版年月はブックジャケットによる

Description and Table of Contents

Description

肉、魚介、豆、大豆製品、卵、乳製品、野菜、果物…全330種の冷凍&解凍テク。

Table of Contents

  • 1 冷凍保存と解凍の基本(冷凍保存;解凍する)
  • 2 肉、魚介、豆、大豆製品、卵、乳製品の冷凍保存&解凍テク(鶏肉;豚肉;牛肉 ほか)
  • 3 野菜の冷凍保存&解凍テク(野菜)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC15830826
  • ISBN
    • 9784023340770
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    255p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top