中国料理人気の前菜 : 評判メニューの工夫と作り方

Bibliographic Information

中国料理人気の前菜 : 評判メニューの工夫と作り方

旭屋出版編集部編

旭屋出版, 2022.8

Title Transcription

チュウゴク リョウリ ニンキ ノ ゼンサイ : ヒョウバン メニュー ノ クフウ ト ツクリカタ

Available at  / 3 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 海月食堂(兵庫・神戸)
  • MAISON CHINA UMEMOTO(大阪・福島)
  • 中国料理 食生々(大阪・天満橋)
  • 来夢来人(大阪・豊中)
  • 一〓菜 田中(京都・元田中)
  • Chinese Dining 方哉(東京・恵比寿)
  • 中国料理 金威(東京・池ノ上)
  • 中國菜 四川 雲蓉(東京・吉祥寺)
  • なかの中華!Sai!(東京・中野)
  • ENGINE(東京・神楽坂)〔ほか〕

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC16496300
  • ISBN
    • 9784751114773
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    183p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top