食の経済入門
Author(s)
Bibliographic Information
食の経済入門
農林統計出版, 2022.9
- 2022年版
- Other Title
-
Introduction to food economy
- Title Transcription
-
ショク ノ ケイザイ ニュウモン
Available at / 76 libraries
-
Kobe University General Library / Library for Intercultural Studies
2022年版611-3-M//2022067202210228
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
2022年版611.3:Mu43:20225011421269
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考文献: p167-168
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1部 食の消費構造(人口と家族(現代の消費者像);家計の動向 ほか)
- 第2部 産業システムと食料産業(産業構造と食料産業;農業 ほか)
- 第3部 フードシステムとマーケティング(フード・サプライチェーン;流通機関(卸売業・小売業) ほか)
- 第4部 グローバル化と食の課題(食料問題;食の安全と安心 ほか)
- 補論 不況期における経済政策
by "BOOK database"