季節の手しごと保存食 Preserved Foods

Bibliographic Information

季節の手しごと保存食

大瀬由生子著 = Preserved Foods

春陽堂書店, 2022.9

Title Transcription

キセツ ノ テシゴト ホゾンショク

Available at  / 4 libraries

Description and Table of Contents

Description

基本の作り方から、アレンジまで、和洋の保存食をたっぷり紹介!

Table of Contents

  • 1 人気の定番保存食(梅シロップ;カリカリ青梅 ほか)
  • 2 野菜の保存食(たけのこの甘酢漬け;たけのこのオイル漬け ほか)
  • 3 果物と木の実の保存食(レモンカード;レモンチェッロ ほか)
  • 4 発酵食や手作り調味料(ぬか漬け;水キムチ ほか)
  • 5 魚や肉の保存食(いくらの醤油漬け;いかの塩辛 ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC1699106X
  • ISBN
    • 9784394904250
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    95p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top