人気店の麻婆豆腐の技術

Bibliographic Information

人気店の麻婆豆腐の技術

旭屋出版編集部編

旭屋出版, 2022.10

Title Transcription

ニンキテン ノ マーボ ドウフ ノ ギジュツ

Available at  / 2 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 東京・平河町 赤坂 四川飯店—四川飯店グループ総料理長 鈴木広明
  • 京都・岡崎 京、静華—オーナーシェフ 宮本静夫
  • 大阪・福島 MAISON CHINA UMEMOTO—オーナーシェフ 梅本大輔
  • 大阪・北新地 RAKUSUI—シェフ 佐藤和博
  • 大阪・福島 中国菜f´eve.—オーナーシェフ 畑川豊
  • 兵庫・本山 自然派中華cuisine—店主 芝田恵次
  • 兵庫・神戸 海月食堂—オーナーシェフ 岩元敬士郎
  • 愛知・名古屋 上海湯包小館—株式会社ファイブレシピ総料理長 関雄二
  • 新潟・新潟市 ホテルイタリア軒 中国料理SHI‐EN—ホテルイタリア軒副総料理長中国料理統括 関優也
  • 東京・広尾 中國菜 老四川 飄香本店—オーナーシェフ 井桁良樹〔ほか〕

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC17388336
  • ISBN
    • 9784751114810
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    187p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top