Bibliographic Information

節米資料

島根縣内務部 [編]

島根縣内務部, 1919.12

Title Transcription

セツマイ シリョウ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

本タイトルは表紙による

折込み表1枚「食品の三要成分及其熱量表」

Contents of Works

  • 食糧問題に關する施設の要領
  • 米穀の配給及消費節約に關する施設の要領
  • 節米奬勵の特別手段
  • 主要食糧品の生産及消費
  • 食糧の榮養價値及調理
  • 島郡に於ける節米の事例

Details

  • NCID
    BC1838734X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [松江]
  • Pages/Volumes
    3, 79p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top