Bibliographic Information

特集ナガイモ・ブロッコリーの基本技術

農山漁村文化協会編

(最新農業技術野菜 / 農山漁村文化協会編, vol. 15)

農山漁村文化協会, 2022.11

Other Title

ナガイモブロッコリーの基本技術 : 特集

特集ナガイモブロッコリーの基本技術

Title Transcription

トクシュウ ナガイモ・ブロッコリー ノ キホン ギジュツ

Available at  / 28 libraries

Note

参考文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • ナガイモの原産・来歴と生理・生態(ナガイモとヤマノイモ;ヤマノイモ属の原産・来歴と栽培・生産 ほか)
  • ナガイモの基本技術と生理(ナガイモ寒冷地栽培;ナガイモ普通栽培 ほか)
  • ナガイモの生産者事例(とかち太郎 地域ぐるみの種いも生産と十分な輪作によるナガイモ経営 北海道帯広市・小泉裕亮;3年1作輪作体系のナガイモ経営 青森県上北郡七戸町・寺澤和夫)
  • ブロッコリーの基本技術と生理(高冷地春まき夏どり栽培;夏まき年内どり栽培 ほか)
  • ピーマン・ダイコン・サトイモの新技術(ピーマン;ダイコン ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BC1844696X
  • ISBN
    • 9784540220579
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    318p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top