食事コーディネートのための主食・主菜・副菜料理成分表
Author(s)
Bibliographic Information
食事コーディネートのための主食・主菜・副菜料理成分表
群羊社, 2023.3
第5版
- Title Transcription
-
ショクジ コーディネート ノ タメ ノ シュショク シュサイ フクサイ リョウリ セイブンヒョウ
Available at / 38 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.51||H33||5版40028200
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
日本食品標準成分表2020年版(八訂)準拠
Description and Table of Contents
Description
日本食品標準成分表2020年版(八訂)準拠。
Table of Contents
- 主食(ご飯物;すし ほか)
- 主菜(魚;刺し身(魚) ほか)
- 副菜(緑黄色野菜;淡色野菜 ほか)
- その他(汁物;漬物・つくだ煮 ほか)
- 弁当(弁当)
by "BOOK database"