Bibliographic Information

新編標準食品学各論 : 食品学2

澤野勉原編 ; 高橋幸資新編編

医歯薬出版, 2023.3

第2版

Other Title

Chemistry of foods and resources

標準食品学各論 : 新編 : 食品学2

標準食品学 : 各論 : 新編

新編標準食品学各論 : 食品学II

Title Transcription

シンペン ヒョウジュン ショクヒンガク カクロン : ショクヒンガク 2

Note

参考文献: p277-279

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食生活と食品学各論
  • 2 植物性食品
  • 3 動物性食品
  • 4 油脂食品
  • 5 嗜好材料食品と菓子類
  • 6 嗜好飲料類
  • 7 アルコール 飲料類
  • 8 調理加工食品

by "BOOK database"

Details
  • NCID
    BD01230260
  • ISBN
    • 9784263708491
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xii, 290p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top