水産加工とタンパク質の科学 Seafood processing and protein studies

Bibliographic Information

水産加工とタンパク質の科学 = Seafood processing and protein studies

大泉徹, 落合芳博, 石崎松一郎編

(e‐水産学シリーズ, 5)

恒星社厚生閣, 2023.7

Title Transcription

スイサン カコウ ト タンパクシツ ノ カガク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 44 libraries

Note

監修: 日本水産学会

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1部 総論
  • 第2部 冷凍すり身とねり製品の品質制御
  • 第3部 加工原料の特性と加工品の品質
  • 第4部 塩漬・乾燥および冷凍と加工品の品質制御
  • 第5部 コラーゲンおよび色素タンパク質と水産物の利用・加工
  • 第6部 資源の有効利用と新たな加工技術の開発

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BD03074756
  • ISBN
    • 9784769916963
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi, 276p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top