家庭でできる本格イタリアン、プロの味。 Il gusto autentico italiano dei professionisti

Bibliographic Information

家庭でできる本格イタリアン、プロの味。 = Il gusto autentico italiano dei professionisti

片岡護著

河出書房新社, 2023.5

Other Title

家庭でできる本格イタリアンプロの味

Title Transcription

カテイ デ デキル ホンカク イタリアン プロ ノ アジ

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Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 Antipasto 前菜
  • 2 Pasta Risotto Minestra パスタ リゾット ミネストラ
  • 3 Secondi piatto di pesce メイン料理 魚
  • 4 Secondi piatto di carne メイン料理 肉
  • 5 Dolce デザート
  • 6 Salsa ソース

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Details

  • NCID
    BD03211143
  • ISBN
    • 9784309292892
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    143p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
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