脳機能改善食品素材の開発と応用

Author(s)

    • 太田, 明一 オオタ, メイイチ

Bibliographic Information

脳機能改善食品素材の開発と応用

太田明一監修

(CMCテクニカルライブラリー, 809 . 食品シリーズ||ショクヒン シリーズ)

シーエムシー出版, 2023.6

普及版

Other Title

Food materials for brain functional improvement : development and application

Title Transcription

ノウキノウ カイゼン ショクヒン ソザイ ノ カイハツ ト オウヨウ

Related Bibliography 1 items

Available at  / 9 libraries

Note

2016年刊の普及版

文献あり

背に「TL809」とあり

奥付・背・裏表紙に「B1406」とあり

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BD0330136X
  • ISBN
    • 9784781316970
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 257p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top