Bibliographic Information

基礎栄養学

鈴木和春, 鈴木孝子, 梶田泰孝著

(サクセス管理栄養士・栄養士養成講座 / 全国栄養士養成施設協会, 日本栄養士会監修)

第一出版, 2023.11

第8版

Title Transcription

キソ エイヨウガク

Note

監修: 全国栄養士養成施設協会, 日本栄養士会

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 栄養の概念
  • 2 食物の摂取
  • 3 栄養素の消化・吸収と体内動態
  • 4 炭水化物の栄養
  • 5 脂質の栄養
  • 6 たんぱく質の栄養
  • 7 ビタミンの栄養
  • 8 ミネラルの栄養
  • 9 水・電解質の栄養的意義
  • 10 エネルギー代謝

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BD04713293
  • ISBN
    • 9784804114705
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    v, 133p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top