色から選ぶ、ソースの図鑑 : ジャンルを越えて役に立つレストランの鮮やかなソース151 Ideas and Recipes for Contemporary Sauce Making

Bibliographic Information

色から選ぶ、ソースの図鑑 : ジャンルを越えて役に立つレストランの鮮やかなソース151 = Ideas and Recipes for Contemporary Sauce Making

柴田書店編

柴田書店, 2023.12

Other Title

色から選ぶソースの図鑑

Title Transcription

イロ カラ エラブ ソース ノ ズカン : ジャンル オ コエテ ヤク ニ タツ レストラン ノ アザヤカ ナ ソース 151

Available at  / 14 libraries

Description and Table of Contents

Description

ジャンルを越えて役に立つレストランの鮮やかなソース151。

Table of Contents

  • 1 白いソース
  • 2 緑色のソース
  • 3 黄色のソース
  • 4 赤いソース
  • 5 淡い茶色のソース
  • 6 濃い茶色のソース
  • 7 灰色と黒のソース

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BD05069338
  • ISBN
    • 9784388063741
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    239p
  • Size
    23cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top