Advances in food and nutrition research : valorization of wastes/by-products in the design of functional foods/supplements

著者

    • Capanoglu, Esra
    • Navarro-Hortal, María Dolores
    • Forbes-Hernández, Tamara Yuliett
    • Battino, Maurizio

書誌事項

Advances in food and nutrition research : valorization of wastes/by-products in the design of functional foods/supplements

edited by Esra Capanoglu ... [et al.]

Academic Press, an imprint of Elsevier, 2023

  • v. 107

大学図書館所蔵 件 / 9

この図書・雑誌をさがす

注記

Other editors: María Dolores Navarro-Hortal, Tamara Yuliett Forbes-Hernández, Maurizio Battino

Includes bibliographical references

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BD05148955
  • ISBN
    • 9780323955676
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Cambridge, Mass.
  • ページ数/冊数
    xiv, 261 p.
  • 大きさ
    24 cm
ページトップへ