Bibliographic Information

公衆栄養学 : 公衆栄養活動の実践のための理論と展開

酒井徹, 由田克士編

(管理栄養士養成のための栄養学教育モデル・コア・カリキュラム準拠, 第10巻)

医歯薬出版, 2024.2

  • 2024年版

Other Title

Based on the nutritional science education model core curriculum for training of registered dietitians

Title Transcription

コウシュウ エイヨウガク : コウシュウ エイヨウ カツドウ ノ タメ ノ リロン ト テンカイ

Available at  / 40 libraries

Note

監修: 日本栄養改善学会

「第4版」 と奥付にあり

欧文タイトルは標題紙裏による

参考文献: p217-225

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 公衆栄養学の概念
  • 2 健康・栄養問題の現状と課題
  • 3 健康づくり政策と公衆栄養活動
  • 4 栄養疫学の概要
  • 5 公衆栄養マネジメント
  • 6 公衆栄養プログラムの展開

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BD05482017
  • ISBN
    • 9784263705346
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xiv, 235p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top