Bibliographic Information

荻山和也の冷蔵発酵で作るもちもち手ごねパン : イーストの量が通常の1/3ですむから小麦粉の香りが引き立つ

荻山和也 [著]

(タツミムック)

辰巳出版, 2012.11

Title Transcription

オギヤマ カズヤ ノ レイゾウ ハッコウ デ ツクル モチモチ テゴネ パン : イースト ノ リョウ ガ ツウジョウ ノ 1/3 デ スム カラ コムギコ ノ カオリ ガ ヒキタツ

Available at  / 1 libraries

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BD05799341
  • ISBN
    • 9784777810796
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    95p
  • Size
    24cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top