Bibliographic Information

オールガイド食品成分表

実教出版編修部編

実教出版, 2024.3

  • 2024

Other Title

Standard tables of food composition

食品成分表 : オールガイド

Title Transcription

オール ガイド ショクヒン セイブンヒョウ

Available at  / 16 libraries

Note

日本食品標準成分表2020年版(八訂)準拠

付: 食品の重量のめやす, 調理の基礎, 包丁の使い方 (1枚)

PHYSに記述の「5p」は、巻頭に1-3, 巻末に4-5のページ付での記載から採用

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 巻頭特集
  • 食事と栄養素
  • 食を取り巻く環境
  • 各種成分表
  • 食事摂取基準と食品群
  • 調理の基本
  • 調理基本用語集

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BD05968824
  • ISBN
    • 9784407363647
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    432, 5p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top