Bibliographic Information

市販食用塩データブック

塩事業センター編

成山堂書店, 2024.3

  • 2024年版

Title Transcription

シハン ショクヨウエン データ ブック

Available at  / 12 libraries

Note

文献:p194

Description and Table of Contents

Description

日本国内で流通する食用塩170商品の成分を分析したデータブックの最新版。研究者をはじめ、食品・飲食業界、料理愛好家の方へ。食用塩のすべてが分かる!

Table of Contents

  • 1 解説編(塩の品質;製塩方法)
  • 2 商品データ編(調査方法;商品の分類;商品データ)
  • 3 参考文献
  • 4 索引

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BD06431623
  • ISBN
    • 9784425890224
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    197p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top