Bibliographic Information

料理のあいうえお

有元葉子著

文化学園文化出版局, 2024.4

Title Transcription

リョウリ ノ アイウエオ

Available at  / 3 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 味見をする
  • あく取り
  • あく抜き
  • あさりの砂抜き
  • 色止め
  • 動かす
  • 動かさない
  • 選ぶ
  • おかあげ
  • おいなりさん
  • かぶるぐらい
  • 切ってから皮をむく
  • 基本の調味料
  • 計量しない
  • こす
  • さらし
  • 絞る
  • しょうゆ洗い
  • 酢じめ〔ほか〕

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BD06437798
  • ISBN
    • 9784579214549
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    79p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top