徹底解剖!野菜のおいしい食べ方大全

Bibliographic Information

徹底解剖!野菜のおいしい食べ方大全

岩崎啓子著

ナツメ社, 2024.7

Title Transcription

テッテイ カイボウ ヤサイ ノ オイシイ タベカタ タイゼン

Available at  / 18 libraries

Description and Table of Contents

Description

知らなかった!「今どきの野菜」の調理術。ベストな下ごしらえ、切り方、加熱時間、調理法。おいしさに感動!138レシピ。

Table of Contents

  • 葉・茎・菜の野菜
  • 花・芽・実の野菜
  • 豆類
  • ねぎ・香味野菜
  • 根菜
  • いも類
  • 山菜

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BD07377603
  • ISBN
    • 9784816375729
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    191p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top