麴 : つくりかたから活用法まで : 世界で進化する日本の発酵カルチャー

Bibliographic Information

麴 : つくりかたから活用法まで : 世界で進化する日本の発酵カルチャー

石鼎裕, ジェレミー・ウマンスキー著 ; 和田侑子訳

グラフィック社, 2024.6

Other Title

Koji alchemy : rediscovering the magic of mold-based fermentation

Title Transcription

コウジ : ツクリカタ カラ カツヨウホウ マデ : セカイ デ シンカ スル ニホン ノ ハッコウ カルチャー

Available at  / 39 libraries

Note

原著 (Chelsea Green Publishing, c2020) の翻訳

参考文献: p295-298

Details

  • NCID
    BD07620825
  • ISBN
    • 9784766137798
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    311p
  • Size
    24cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top