Bibliographic Information

基礎栄養学

桑波田雅士, 原田永勝, 増田真志編

(栄養科学シリーズNEXT)

講談社, 2025.2

第5版

Title Transcription

キソ エイヨウガク

Available at  / 16 libraries

Note

表現種別: テキスト (ncrcontent), 機器種別: 機器不用 (ncrmedia), キャリア種別: 冊子 (ncrcarrier)

文献:p189

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 栄養
  • 栄養学史
  • 栄養と食生活
  • 食物の摂取調節
  • 栄養素とその機能
  • 食物の消化と吸収と栄養素の補給
  • エネルギー代謝
  • 糖質の栄養
  • 脂質の栄養
  • タンパク質の栄養
  • 栄養素の相互作用
  • ビタミンの栄養
  • ミネラル(無機質)の栄養
  • 水分・電解質の代謝
  • 食物繊維と難消化性糖類糖質
  • アルコールと栄養
  • 分子栄養学

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BD10890544
  • ISBN
    • 9784065380260
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 196p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top