Bibliographic Information

食品添加物

川城巌[ほか]編

恒星社厚生閣, 1973

新版

Title Transcription

ショクヒン テンカブツ

Available at  / 34 libraries

Search this Book/Journal

Note

内容:総説(藤井清次) 保存料(福住栄一,松田敏生) 殺菌科(松田敏生) 酸化防止剤(細貝祐太郎) 漂白料(後藤力雄) 小麦粉改良剤(後藤力雄) 糊料(西出英一,阪井一善) 着香料(奥田治,小畑繁雄,西田泰雄) 着色料(黒川和男,梅田尭) 発色剤(黒川和男,梅田尭) 調味料(安達高治,住田愛明) 酸味料(安達高治) 甘味料(細貝祐太郎) 乳化剤(大橋司郎) 消泡剤(池田誠蔵) 保水乳化安定剤(池田誠蔵) 溶剤(池田誠蔵) 醸造用添加物(外池良三) 膨脹剤(安達高治) チューインガム基礎剤(岩切三雄) 被膜剤(岡田太郎) 強化剤(岩尾裕之) 抽出剤(池田誠蔵) 食品製造添加物(梅田真男,勝井次雄)

Details

  • NCID
    BN00715107
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    446p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top