食品添加物
Author(s)
Bibliographic Information
食品添加物
恒星社厚生閣, 1973
新版
- Title Transcription
-
ショクヒン テンカブツ
Available at / 34 libraries
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
613.33:Ka97t5000088871
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
内容:総説(藤井清次) 保存料(福住栄一,松田敏生) 殺菌科(松田敏生) 酸化防止剤(細貝祐太郎) 漂白料(後藤力雄) 小麦粉改良剤(後藤力雄) 糊料(西出英一,阪井一善) 着香料(奥田治,小畑繁雄,西田泰雄) 着色料(黒川和男,梅田尭) 発色剤(黒川和男,梅田尭) 調味料(安達高治,住田愛明) 酸味料(安達高治) 甘味料(細貝祐太郎) 乳化剤(大橋司郎) 消泡剤(池田誠蔵) 保水乳化安定剤(池田誠蔵) 溶剤(池田誠蔵) 醸造用添加物(外池良三) 膨脹剤(安達高治) チューインガム基礎剤(岩切三雄) 被膜剤(岡田太郎) 強化剤(岩尾裕之) 抽出剤(池田誠蔵) 食品製造添加物(梅田真男,勝井次雄)