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調理学総説

高木和男編著

第一出版, 1986.4

Title Transcription

チョウリガク ソウセツ

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Note

文献:p93〜110

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 緒論
  • 2 洗浄,浸漬
  • 3 切細
  • 4 混合(和え物)
  • 5 加熱調理
  • 6 焼き物
  • 7 揚げ物
  • 8 蒸し物
  • 9 煮物
  • 10 色と味と香り
  • 11 調理法に特徴のある食品
  • 12 冷凍食品
  • 13 調理器具
  • 14 食器

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Details

  • NCID
    BN00912006
  • ISBN
    • 4804103570
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    115p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
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