しょうゆ世界への旅

Bibliographic Information

しょうゆ世界への旅

大塚滋著

東洋経済新報社, 1987.7

Title Transcription

ショウユ セカイ エノ タビ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 57 libraries

Note

参考文献: p229-230

Description and Table of Contents

Description

今、伝統の風味がいちばん新鮮。日本食ブームをささえるしょうゆ。その味のルーツを探り、海を越えてひろがる“しょうゆ食文化革命”の現状をアメリカからリポートする。

Table of Contents

  • しょうゆの系譜
  • しょうゆへの道
  • しょうゆと世界
  • 肉料理の友
  • ショーユ・メイド・イン・USA
  • 日本文化の先兵として
  • 日本食ブームの現場を行く

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN01430587
  • ISBN
    • 4492040633
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    230p
  • Size
    20cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top