Bibliographic Information

公衆栄養学

前川當子著

三共出版, 1987

Title Transcription

コウシュウ エイヨウガク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 22 libraries

Note

参考・引用文献:p261〜262

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 公衆栄養学の概念
  • 2 栄養行政
  • 3 公衆栄養学と地域社会
  • 4 国民栄養の現状と動向
  • 5 栄養所要量
  • 6 食生活の歴史と展望
  • 7 公衆栄養のあゆみ

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN01487289
  • ISBN
    • 4782702051
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    264p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top