Bibliographic Information

山菜基本50

水野忠次郎解説 ; 水野仲彦写真

(Outdoor Practice)

森林書房, 1987.4

Title Transcription

サンサイ キホン ゴジュウ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 4 libraries

Description and Table of Contents

Description

びん詰めや袋詰めの山菜を食べるよりは、自分の手で採り、料理したほうがはるかにおいしいし、楽しい。この本では、基本種として、昔からよく知られ、収量が多く、おいしい山菜を50種とりあげ、それと同じ仲間か、同じような場所にはえているものを参考種として59種加えた。

Table of Contents

  • 野や里で
  • 山や林で
  • 水辺や浜辺で
  • 木の芽・木の実

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN01670911
  • ISBN
    • 4915194396
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    128p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top