Bibliographic Information

キムチ文化と風土

家永泰光, 盧宇炯共著

(作物・食物文化選書, 10)

古今書院, 1987.12

Title Transcription

キムチ ブンカ ト フウド

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 84 libraries

Note

主要引用参考文献: p269-270

Description and Table of Contents

Description

日本と韓国の漬物文化の比較を基礎にして、キムチ文化の生まれ育った由来やキムチの材料・種類、栄養の効能、病理作用の効用、キムチの漬け方、キムチ文化の英知と味など、食味と滋味に富んだ実用書。

Table of Contents

  • 1. アジアにおける日本・韓国の漬物文化
  • 2. キムチ文化の英知と味
  • 3. キムチの栄養と科学
  • 4. キムチを生む材料
  • 5. 冬越し用キムジャンキムチの漬け方
  • 6. 四季節漬けるキムチ類
  • 7. 世界的嗜好食品への成長

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN02099478
  • ISBN
    • 4772211012
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    270p, 図版2枚
  • Size
    20cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top