Bibliographic Information

食品衛生学・微生物学

森下芳行, 大森俊雄編

(現代人の栄養学, 14)

朝倉書店, 1987.12

Title Transcription

ショクヒン エイセイガク ビセイブツガク

Note

参考書: 各部末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品衛生学(食中毒;その他の食性病害;食品の腐敗と変質;食品添加物;環境汚染と食品;食品の衛生対策;食品衛生法規と食品衛生行政)
  • 2 微生物学(微生物学の基礎知識;病原微生物学;応用微生物学)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BN02358190
  • ISBN
    • 4254615647
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    221p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top