Bibliographic Information

日本の行事料理

池田弥三郎 [ほか] 著 ; タイムライフブックス編集部編

(タイムライフブックス, . 世界の料理||セカイ ノ リョウリ)

タイムライフブックス, 1974

  • [正]
  • 別冊

Other Title

日本の行事料理の作り方

Title Transcription

ニホン ノ ギョウジ リョウリ

Note

その他の著者: 和歌森太郎, 牧田茂, 三隅治雄, 多田鉄之助, 鎌田久子, 辻嘉一

付 (別冊118p ; 23cm) : 日本の行事料理の作り方

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BN02732060
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    2冊 (付共)
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top